Η ιδέα του “Happy Face” project αφορά μια ομάδα ειδικών στον τομέα της ψυχικής υγείας, με πλούσια κλινική εμπειρία και καινοτόμες ιδέες τόσο σε θεραπευτικό πλαίσιο όσο και σε ερευνητικό.

Χαρακτηριστικό της σύγχρονης εποχής είναι η στέρηση της ευκολίας του ανθρώπου να μοιραστεί τα ψυχικά του ‘φορτία’, βαρη, και να μην βρίσκει αποδέκτη να εκφράσει όλα οσα νιώθει ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία. Να δυσκολεύεται να αλλάξει δυσλειτουργικες πεποιθήσεις αλλά και κάθε μορφής αρνητικά συναισθήματα. Όλα αυτά τα χρόνια μεγάλη μερίδα του κόσμου θεωρεί την επίσκεψη σε έναν ειδικό ψυχικής υγείας ως μια κατακριτέα πράξη (ταμπού) και αυτό εχει ως αποτέλεσμα οι εξωτερικές δυσκολίες και τα εσωτερικά φορτία των ανθρώπων να γίνονται τελικά αβάσταχτα

Βρισκόμαστε σε μια εποχή όπου τα γεγονότα τρέχουν με ταχύτερους ρυθμούς από αυτούς που πολλές φορές μπορούμε να ακολουθήσουμε, όπως και καταστάσεις που κλονίζουν την ψυχική μας σταθερότητα και μας προκαλούν συναισθηματική αστάθεια. Η οικονομική κρίση, η πανδημία, η υπερμετρη χρήση των social media, η πολυπολιτισμικότητα κ.α, διογκώνουν την ανάγκη για ουσιαστική και εποικοδομητική στιριξη απο έναν ειδικό.

To project HAPPY FACE ψυχική υγεία & ευεξία είναι ΕΔΩ για εσάς!!!

Η Ομάδα Ειδικών

Ιορδάνης Αγαπητός Καπουσούζ
Πετράκε Αναστασία