Κωνσταντίνος Σύρμης

Σύμβουλος Υπογονιμότητας

Γονιμότητα – Υπογονιμότητα

Περίπου ένα στα έξι ζευγάρια αντιμετωπίζει πρόβλημα υπογονιμότητας παγκοσμίως. Ωστόσο γι’ αυτά τα ζευγάρια η επιστήμη προσφέρει πλέον αποτελεσματικές λύσεις για την αντιμετώπιση της. Θα σας προτείνω την κατάλληλη αντιμετώπιση παρακολουθώντας στενά τη πορεία της θεραπείας.

Εξωσωματική Γονιμοποίηση

Oι τεχνικές IVF έχουν καθιερωθεί ως η νούμερο ένα εναλλακτική στην αντιμετώπιση της υπογονιμότητας. Υπάρχει πληθώρα ενδείξεων που αφορούν τον έναν ή και τους δύο συντρόφους ώστε να επιλεγεί ως μέθοδος η εξωσωματική γονιμοποίηση. Μπορώ να σας λύσω κάθε απορία και να σας προτείνω τη καλύτερη λύση!

Συμβουλευτική Υπογονιμότητας

Είμαι στη διάθεση σας για διερεύνηση και εκτίμηση γονιμότητας, συμβουλευτική, συζήτηση αποτελεσμάτων εξετάσεων, και την ολιστική σας υποστήριξη. Θα σας βοηθήσω να πάρετε τις σωστές αποφάσεις ώστε να μην ξοδέψετε χρήμα και χρόνο αλόγιστα και αναίτια.

Fertility coaching

Η αύξηση της φυσικής γονιμότητας είναι το πρωταρχικό μέλημα. Θα εξετάσω το ιατρικό ιστορικό, τη διατροφή, το τρόπο ζωής και τη ψυχική σας ευεξία και μαζί θα δημιουργήσουμε ένα ολιστικό πλάνο δράσης με στόχο να μείνετε έγκυος όσο πιο γρήγορα γίνεται.

➤ Σπούδασε Μοριακή Βιολογία και Γενετική (BSc).

➤ Εξειδικεύτηκε στην Ιατρική Σχολή Αλεξανδρούπολης στο τομέα της της Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής (Msc).

➤ Μέλος διεθνών οργανώσεων περιλαμβανομένης της ESHRE.

➤ Ασχολείται με την την αντιμετώπιση της υπογονιμότητας γιατί θέλω να δώσω χαρά στο κόσμο.