Αλωπούδη Αρίστη

Λογοθεραπεύτρια

  • Τηλέφωνο: 2310 533 133

Η Αλωπούδη Αρίστη έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της λογοθεραπείας στο Queen Margaret University.

Στη συνέχεια, ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο University of East London από όπου έλαβε τον μεαταπτυχιακό τίτλο σπουδών στις Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες.

Έπειτα, ολοκλήρωσε την εξειδίκευσή της στη θεραπευτική ιππασία στον Ιππικό Όμιλο Βορείου Ελλάδος. Κατά τη διάρκεια των μεταπτυχιακών της σπουδών συμμετείχε στο Πανελλήνιο Συνέδριο Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (Λάρισα) και στο Παγκόσμιο Συνέδριο Αυτισμού (Λονδίνο) ως ομιλήτρια για την ερευνητικής της εργασία.

Από το 2015 παρακολουθεί σεμινάρια και καταρτίσεις με στόχο την συνεχή ενημέρωσή της ως προς την εξέλιξη των θεραπευτικών μεθόδων και τεχνικών. Συμμετείχε στην Εταιρεία Νόσου Αλτσχάιμερ και παρουσίασε το ερευνητικό της έργο στο 12o Πανελλήνιο Συνέδριο Νόσου Alzheimer.

Έχει επταετή προυπηρεσία σε συνεδρίες παιδιών και ενηλίκων και ολοκλήρωσε (2021) την κατάρτισή της σε κλινικά περιστατικά στη λογοθεραπεία και τη Διαχείριση Χωρισμού-Διαχείριση Γονέων. Μιλάει Αγγλικά, Γερμανικά, Ισπανικά και Ρωσικά και είναι ένα εφόδιο που την βοήθησε ώστε να αναλαμβάνει και δίγλωσσους ασθενείς και ασθενείς που ζουν στο εξωτερικό, μέσω online συνεδριών.